Hvor mye koster inkassotjenester?

Pris for hjelp til gjeldsinndrivning

Advokatene i Moneyback.no har spisskompetanse innenfor gjeldsinndrivning. Vår veiledende timepris – fra 2 200 + 25% mva for time, avhengig av sakens art og vanskelighetsgrad – en liten pris å betale når pengekravet ditt blir innfridd. Vi har som forutsetning at kundene våre kan betale forskudd. Og når vi lykkes med en sak, krever vi at advokatutgiftene blir refundert av skyldneren.

Rettferdige priser for deg og ditt krav

Andre inkassobyråer tilbyr avtaler om betinget salær, som betyr at du slipper å betale dersom de ikke får resultatene du er ute etter. I første omgang er det lett å tenke at dette er en kjempeavtale – men er det egentlig det? Denne garantien har nemlig sin pris – bokstavelig talt. Du betaler mer for inkassotjenestene når du får garantien med på kjøpet, og den blir som regel kun gitt i saker der inkassobyrået er sikker på å vinne frem. Så, om du får tilbudet om betinget salær, er det altså et godt tegn på at du ikke trenger det! Derfor mener vi at du får mer rettferdige priser hos oss, med en fast timepris uten unødvendige tillegg.

Finnes det andre betalingsmuligheter for inkasso?

Du lurer kanskje på hvilke andre betalingsmuligheter som finnes når du skal ha hjelp til å kreve inn penger? Dessverre går det ikke an å få fri rettshjelp i inkassosaker. Mulighetene til å få dekket inkassobistand gjennom forsikringen er også begrenset. I tilfeller hvor kravets grunnlag bestrides, kan det være mulig. Snakk med forsikringsselskapet ditt for å finne ut mer.